Vnesite iskalni izraz

MATEikA HANDMADE

USTVARJANJE URBANO – NOMADSKE MODE 

Zgodba o MATEikA dodatkih se je začela leta 2013. Najprej z izdelki za otroke, potem za ženske in sedaj tudi interier. Ustvarjalka za MATEikA Handmade sem Mateja Zaletel.
Želela sem oblikovati nakit, preprost po obliki, zabaven za nosit, hkrati dostopen vsem za nakup in z željo po alternativi zlatu, srebru in dragim kovinam. Ideje in tehnike izdelave so nastale in nastajajo kot razvoj mojega stila in potrebe po udobju. MATEikA Handmade nakit je mehak, lahek in prijeten na dotik.
 
Namenjen je vsem, ki imate radi ročno narejene kose nakita in spoštujete ročne spretnosti. Nakit se ustvari z občutjem za barve in zanimanjem za nove materiale, ki so sicer uporabljeni v vsakdanjem življenju.
 
Barvni navdih pride največkrat z letnim časom, a prevladujejo močne barve, ki se lepo podajo s tekstilno tehniko izdelave nakita in ustvarijo izrazen urbano – nomadski stil MATEikA Handmade nakita. Poleg nakita je pri MATEikA Handmade v ponudbi tudi paleta drobnih dodatkov za dom, ki vnesejo barve in živahnost v vaš interier.
 
Mateja v svojem studiu gosti in sodeluje s hčerama, ki imata sami svojo znamko tekstilnih dodatkov BY MIA BAGS.
romanticna-ogrlica-temno-modra-z-dodatkom-1

Te zanima več o meni in mojem delu?

Z veseljem odgovorim na vsa vprašanja!