Vnesite iskalni izraz

Barve jeseni – Več je več

Barve jeseni – Več je več

Pa je tu, jesen, ki je osebno nikoli nisem vesela.. kar pa ne izključuje dejstva, da enostavno obožujem jesenske barve. Letošnja modna jesen je podobno kot v naravi postregla z vpadljivimi barvami, kot so zlata, oker, gorčična, zelena, zeleno modra, rdeča in seveda mornarsko modra, ki je postala ‘nova črna’. Sodobne barve jeseni se lepo podajo z nevtralnimi barvami, kot so siva, bela in črna.. ki jih že imamo v naših omarah.

Poleg barvnih oblačil si lahko večbarvno sestavimo tudi modne dodatke, saj to jesen minimalizma skoraj ni. Letošnjo jesen velja pravilo – več je več!

Z živahnimi barvnimi dodatki in nakitom vdahnete svojemu modnemu videzu kanček svoje osebnosti. Če se še vedno ne morete odločiti za obleke v vseh teh jesenskih barvah, dodajte barvne poudarke z nakitom in tako ustvarite svoj živahen kontrast.

Letos septembra je že rdeča pokazala svojo čudežno moč. Ni nam bilo treba več čakati na božični čas. Rdeča od glave pa vse do čevljev je velik hit. Kreatorji so največkrat so različne modne stile sestavili kar iz večih različnih materialov, seveda v rdeči barvi.

 

 

 

 

Tako se tudi pleten nakit popolno prilega takšni sestavljeni opravi, pa čeprav je to le bela majica z rdečo pleteno ogrlico. Nakit se je – ne le povečal – ampak tudi podaljšal. Več o tem pa drugič.

Katera jesenska barva je pa tvoja najljubša? 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja